Conte harisnya háttér

Szállítási info

Tisztelt Vásárlóink!

Bruttó 25 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani.

Házhozszállítás belföldre MPL futárszolgálattal a
             0-25.000 Ft  vásárlás esetén 1800,- Ft
             25.001 Ft- tól ingyenes

MPL Posta Pont szállítás - Posta Pont megnevezéssel megjelölt MOL kutakra
              0-25.000 Ft  vásárlás esetén 1890,- Ft
              25.001 Ft -tól ingyenes

MPL Postán maradó szállítás
             0-25.000 Ft vásárlás esetén 1890,- Ft
             25.001 Ft- tól ingyenes

GLS szállítás
             0-25.000 Ft vásárlás esetén 1700,- Ft
             25.001 Ft- tól ingyenes

Postafiók címre nem szállítunk.

Szállítási idő: a leadott rendelések után 2-4 munkanapon belül a megadott címre ér a csomag. Kivétel, ha a megrendelt termék nincs raktáron, beszerzése 8-10 munkanapot is igénybe vehet.

Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.

Utánvétes lehetőséggel szállítunk: azaz, a megrendelt csomag árát a kézbesítéskor kell majd kifizetni a futárnak vagy a megjelölt postán az ügyintézőnek.
Lehetőség van házhoz szállításra, vagy megadott postán maradó csomag küldeményként is rendelni.

Az ország bármely településére kiszállítunk.

A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.
A szállítási díjat a megrendelés feladása előtt a szoftver automatikusan jelzi, így erről a rendelés közben folyamatosan  meg lehet győződni.  A házhozszállítás mellett lehetőség van a több mint 3100 átvételi Posta Pont egyikén történő átvételre is. 
Az átvételi pontok egyrészt a Magyar Posta postahivatalaiban találhatók, az ország szinte minden településén, a nagyobb városokban több helyen (mintegy 2500 postahivatalban), benzinkutakon, stb.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.

Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a info@conte.hu címen vagy a +36-30-44-800-63 as telefonszámon!
Feltüntetett áraink magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

PayU Vásárlói tájékoztató